bedrijf_1.jpg

bedrijf_2.jpg

bedrijf_3.jpg

Commercieel vastgoed laten taxeren?

De kwaliteit van het taxatierapport is nog meer dan voorheen essentieel. Punt Taxateurs streeft continu naar kwaliteitsverbetering. Zowel binnen onze eigen organisatie als in te valideren rapporten.
 

De rapporten van Punt Taxateurs worden uitsluitend door ervaren en goed opgeleide taxateurs gedaan. Alle uitgevoerde taxaties worden in een door Punt Taxateurs beheerde centrale database geregistreerd en onze taxateurs zijn ingeschreven bij het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).
 

Kwaliteit hebben we zeer hoog in het vaandel staan en daarvoor is een betrouwbare, uniforme en integere bedrijfsvoering van groot belang. Om dit te borgen kennen wij een Compliance verantwoordelijke die daar concreet invulling aan geeft.
 

Wij maken voor u onafhankelijke, reële, consistente en actuele taxaties van uw vastgoed, die afhankelijk van de doelstelling kunnen voldoen aan de European Valuation Standards (EVS) en
International Valuation Standards (IVS).

 


Maak een afspraak met één van onze taxateurs

 


Onze opdrachtgevers

Wij werken o.a. voor Domivest, NIBC, Gemeente Utrecht, Woonfonds, Woningcorporatie Mitros, ING bank, De Nederlandse, Rabobank, ABN AMRO bank en nog vele anderen.

image 1@2x.jpg

nwwi_c.png

nvm_c.png

nvmb_c.png

tmi.png

Onze taxatie experts

Al onze taxateurs hebben ruime en jarenlange ervaring in de groot Utrechtse commerciële vastgoedmarkt.
Punt Taxateurs zijn door het NWWI erkende taxateurs en werken conform de NVM-Erecode: we zijn onafhankelijk van een verzekeringsmaatschappij of bank en behartigen uitsluitend uw belangen. Onze taxateurs keren elk jaar terug naar de schoolbanken voor de laatste stand van het vak en de wet- en regelgeving. Hierdoor is onze kennis altijd actueel. Het taxatierapport opgesteld door onze taxateurs, wordt door alle banken en verzekeraars geaccepteerd.