keuken_punttaxateurs.jpg

woonwijk_punttaxateurs.jpg

bad_punttaxateurs.jpg

Een woning laten taxeren?

We taxeren conform het model taxatierapport financiering woonruimte, onder andere ten behoeve van financiering, boedelscheiding, successie, splitsing of op verzoek van de rechtbank. Ook de door steeds meer banken gevraagde NWWI-taxatie kunnen wij verzorgen. Voor zo’n NWWI-rapport worden de extra NWWI-kosten doorberekend. We bieden géén ‘geveltaxaties’ of ‘waardebrieven’; gratis taxaties bestaan in onze optiek niet.

 

Voor het opstellen van een taxatierapport hanteren we een op maat gemaakt tarief.
Dit tarief is afhankelijk van het soort en de complexiteit van het te taxeren object.
Wij bieden u een schriftelijke offerte.

 

We hechten aan integriteit en betrouwbaarheid. Daarom hebben al onze medewerkers een integriteitsverklaring ondertekend volgens welke wij, onze partners en alle aan Punt Taxateurs gerelateerde vennootschappen zich onthouden van het handelen in onroerend goed.
Het belang van onze cliënt staat bij ons - altijd en overal - centraal.

 


Maak een afspraak met één van onze taxateurs of vraag direct een NWWI taxatie aan

image 1@2x.jpg

nwwi_c.png

nvm_c.png

nvmb_c.png

tmi.png

Onze taxatie experts

Al onze taxateurs hebben ruime en jarenlange ervaring in de groot Utrechtse woningmarkt.
Punt Taxateurs zijn door het NWWI erkende taxateurs en werken conform de NVM-Erecode: we zijn onafhankelijk van een verzekeringsmaatschappij of bank en behartigen uitsluitend uw belangen. Onze taxateurs keren elk jaar terug naar de schoolbanken voor de laatste stand van het vak en de wet- en regelgeving. Hierdoor is onze kennis altijd actueel. Het taxatierapport opgesteld door onze taxateurs, wordt door alle banken en verzekeraars geaccepteerd.